Centre de Negocis del Vallès

Què és el CNV

Sala de reunions
Recepció

CNV Centre de Negocis del Vallès és una iniciativa empresarial, dirigida a projectar el creixement de pimes i professionals liberals, mitjançant un suport material, logístic i humà altament qualificat.

Com Funciona?

CNV els ofereix despatxos totalment moblats de diferents dimensions, sales de reunions, sala de visites amb capacitat de fins a 10 persones, Servei d’atenció telefònica, recepció i atenció de visites, més zones de serveis comuns, amb un cost mínim de manteniment i sense cap tipus d’inversió prèvia.

Què us oferim?

Posem a la seva disposició tots els serveis necessaris per optimitzar els resultats de la seva empresa, simplement ha de contractar l’espai i els serveis que necessiti per al seu negoci i despreocupar-se de la resta de gestions.

L’edifici corporatiu del Centre de Negocis del Vallès està situat estratègicament al municipi de Parets del Vallès. A pocs metres del Circuit de Catalunya, amb uns accessos realment excel·lents, té unes oficines de 2.800 m2, dotades amb les més avançades tecnologies,i amb un disseny innovador, modern i funcional, que el converteix com a punt de referència de tot el Vallès Oriental i Occidental. Ofereix uns serveis de primer nivell i assessorament professional a tot el sector empresarial.

Carrer de Xaloc 1 1er 4a  - Edifici CNV, "P.I. Can Volart" - 08150 - Parets del Vallès  Tel.: 902 909 244 - Fax: 93 188 89 77 – info@cnv.cat
Gestor de continguts